Tenerife La Gomera

0. nap - május 22 Érkezés Tenerifére

2015. június 06. - turtleke

Kora este indultunk el a reptérre. Fél 9-kor indult a gépünk, ottani idő szerint (1 óra eltéréssel) éjfélre érkezett tenerifére. 4,5 óra repülőút, az eddigi leghoszabb repülőutunk. 2 bőrönddel, az új angol darabbal, és egy régi lassacskán szétesővel indultunk. Kivételesen a Norwegian airline gépével repültünk a szokásos Wizzair, Germwings, Ryanair, és az egykori Malév :) helyett.  A kölni reptéren is természetesen a kifli alakú épület egyikvége helyett a másik végén volt az ehhez a társasághoz tartozó csekkolás, és kapu. Időben korábban kiértünk, kávéztunk, mielőtt beálltunk voln a hosszú sorba. Majd a biztonságiak után kávézónál vettünk vizet, várakoztunk, sé kezdtük figyelni a leendő utitársainkat. Volt egy család. férj feleség és két tini lány, anyuka és a lányok kék-fehér matróz pólóba öltözve készültek Teneriéfre :) Aztán figyeltük a leszálló gépről kiszálló utasokat. Hamar rájöttünk, hogy Teneriféről érkezett épp a gép, volt akin szlamakalap volt, de voltak vörös emberkék, akik leégtek, de a legtöbbjük meglepően fehér volt, se barnulásnak, sem semminek semmi nyoma. 

(klikk a képre és nagyban nézhető a galéria)

Késésben voltunk már mire felszálltunk. Alig volt levegő a gépen, nyomattuk a klímát és legyeztük magunkat ezerrel. Kaptunk egy nagyobbacska darab utzaótársat. :) Őt is érte a legyezés. Mögöttünk lévős sor volt a vészkijáratos sor, ott cska egy emberke ült, felszállás után a szomszédunk át is ült oda. Biztos nem tetszett neki, hogy rögtön szendvicsezünk :) Viszont így nagyon kényelmes volt az út, nyújtózhatunk, felrakhattuk a lábunkat, minden kényelmes volt igazából. A pilóta pontosan bemondta, már felszállás után, hogy a 40 perces késés ellenére, 10 perc késéssel fogunk érkezni. Majd leszállás előtt bemondta hogy körülbelül 27 perc múlva érkezünk :) Körülbelül mi? Pont 27 perc múlva érkeztünk. Mire felvettüka  csomagokat, már ottani idő szerint is majdnem hajnal 1 volt, nem éjfél. Nem várt ránk senki. Nekem nem volt térerőm sem szolgáltatóm. Feri telefonált. Kiderült hogy a Hotel egy másik céget bíz meg a transzferrel, felhívták őket, kiderült hogy valamit benéztek, majd hirtelen a Taxis ablaktól jött valaki a kezében egy papírra, amire fel volt írva a nevem.  Majd közölték, hoyg ott a Taxis ügyintézés, oda kell menni ilynekor. Mintha alapból od akellett volna mennünk. Szerintem benézték a dolgot, és gyorsan odatelefonáltak, hogy hozzanak el minket. A lényeg a lényeg, a spanyolos stílusú kinyírkanyaros autókázás után sikeresen megérkeztünka  szállodához. 

A Hotelben nagyon kedvesek voltak, A szobánkban amit imádtunk, még gyümölcöskkel, salátával is vártak, mivel a vacsit elmulasztottuk. A szobánkat egyébként minden nap rendberakták, felmostak, törcsiket cseréltek még akkor is ha nem dobtuk a csapba meg a földre.

 Ekkora már 2- fél 3 -ra járt ottani idő szerint, azaz 3 -fél 4 volt itthon.Fáradtan, de boldogan aludtunk el, várva a másnapot.

A bejegyzés trackback címe:

https://tenerifelagomera.blog.hu/api/trackback/id/tr207521432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása